© 2020 KOOR FRAPPANT VORSTENBOSCH

FRAPPANT NIEUWS

13 maart 2020

'Look at the World' afgelast i.v.m. coronavirus

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Koor Frappant helaas moeten besluiten om de voorstellingen van Look at the World op 3 en 4 april niet door te laten gaan.

De voorstellingen zullen worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

Iedereen die al in het bezit is van kaartjes, kan deze bij het verkooppunt inleveren en zal het geld terugkrijgen. Iedereen die online kaartjes besteld heeft, is inmiddels geïnformeerd via email. 

25 februari 2020

Koor Frappant presenteert "Look at the World"!

Met trots presenteren wij voor u 'Look at the World", onze versie van The Passion. 

Op 3 en 4 april bent u van harte welkom in de St. Lambertuskerk in Vorstenbosch.

Het wordt een bijzondere avond, waarin het Passieverhaal muzikaal wordt verbonden met de herdenking van 75 jaar vrijheid. 

Bestel snel uw kaarten via koorfrappant@gmail.com , via het contactformulier of bij Dagwinkel Vorstenbosch. 

24 oktober 2019

Dank voor uw stem!

Door de vele stemmen heeft Koor Frappant dit jaar €499,20 mogen ontvangen van  Rabo Club Support. Een geweldig financieel steuntje in de rug, dat ons nóg enthousiaster maakt om onze uitvoeringen van The Passion onvergetelijk te maken!

Op 3 en 4 april 2020 kunt u komen genieten van onze versie van het bekende passieverhaal. Noteer deze data alvast in uw agenda, meer info volgt snel. 

Nogmaals hartelijk dank voor uw stem en we zien u graag in april!

25 september 2019

Stem op Koor Frappant voor Rabo ClubSupport!

Kunnen wij wederom op uw stem rekenen? Stem dit jaar op Koor Frappant tijdens Rabo Clubsupport en help ons in de voorbereidingen van onze voorstelling "The Passion". 

In april 2020 voeren wij tweemaal een bewerking van het bekende passieverhaal op in de kerk in Vorstenbosch. 
Om dit op een mooie manier en voor eenieder toegankelijk te maken kunnen wij uw stem bij Rabo ClubSupport goed gebruiken, want iedere stem is geld waard! 

Als lid van de Rabobank Oss Bernheze kunt u tot 11 oktober stemmen op https://www.rabo-clubsupport.nl/oss-bernheze/stemmen 

 

Hartelijk dank alvast namens bestuur en leden Koor Frappant!

21 oktober 2018

Koor Frappant is te horen dankzij uw stem!

Dankzij uw stem heeft Koor Frappant dit jaar €244,- opgehaald tijdens de Rabo Clubkas campagne. Wij gaan dit geld besteden aan een kerstconcert dat gehouden wordt in de kerk van Vorstenbosch op zaterdag 22 december om 19:00 uur. Wij nodigen iedereen hierbij uit om te komen luisteren. 

Iedereen die op ons koor gestemd heeft heel hartelijk bedankt!

11 September 2018

Kom in actie, breng uw stem uit voor Frappant!

Koor Frappant doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank Oss Bernheze kunnen stemmen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen des te meer geld de vereniging ontvangt. 

 

Dit jaar hebben wij een aanvraag gedaan om een kerstconcert te organiseren.  We hopen dit samen met jullie te kunnen realiseren en rekenen erop dat jullie Frappant zullen steunen met jullie stem. Stemmen kan van 11 tot en met 24 september op: https://www.clubkascampagne.nl/ossbernheze/clubkascampagne met de code die je in de brievenbus hebt ontvangen.

Vraag ook je familie, vrienden en kennissen om ons koor een stem te geven.

Alvast bedankt voor jullie stem!

1 Juli 2018

FRAPPANT TREEDT OP!

In het weekend van 7 en 8 juli heeft u 2 keer de kans om Frappant te zien en horen.

Op zaterdag 7 juli is het Vakantievoorpretdag bij De Wit in Schijndel. Met zomerse optredens van Frappant tussen 12.00u en 15.00u. Kom gezellig kijken, luisteren en shoppen!

Één dagje later, op zondag 8 juli treedt Frappant op in de Kloostertuin tijdens Fabriek Magnifique Veghel. Van 16.30u tot 17.15u laten we ons van onze beste kant horen.

We zien u graag bij één van deze zomerse optredens, tot dan!

Kerstconcert koor Fappant

8 December 2017

WARM U OP VOOR KERST TIJDENS HET KERSTCONCERT IN DE LAMBERTUSKERK

Een stille nacht komt niet voor in het repertoire van Koor Frappant. Aanstaande 16 December geven zij in samenwerking met muziekvereniging de Notenkrakers een kerstconcert om alvast heerlijk in kerstsferen te komen. Samen zullen zij een aantal bekende en minder bekende liederen ten gehore brengen. 

Opwarmen voor de feestdagen is natuurlijk niet compleet zonder glühwein, die dan ook voor u klaar zal staan. Onder het genot van kerstbrood en de kerstman die ook meegeniet vanuit zijn arreslee, nodigen wij u allen dus van harte uit voor dit concert. 

U bent welkom in de Lambertuskerk in Vorstenbosch vanaf 18.45u, aanvang van het concert is 19.30u.

Let it be Christmas every day! 

15 November 2017

ONZE STEMMEN WORDEN GEHOORD DANKZIJ UW STEM

Op 2 november  is de uitslag bekend gemaakt van De Rabobank Clubkas Campagne 2017.  Koor Frappant heeft 103 stemmen gekregen die per stem  4,5 euro waard zijn.

In totaal zullen we dus 463, 50 euro ontvangen! Dankzij uw steun kunnen wij dus gaan investeren in microfoons zodat we nog beter te horen zijn

 

Iedereen die op ons koor gestemd heeft heel hartelijk bedankt!

9 Oktober 2017

LAAT UW STEM HOREN VOOR FRAPPANT IN DE RABO CLUBKASCAMPAGNE

Koor Frappant doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank Oss Bernheze kunnen stemmen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen des te meer geld de vereniging ontvangt. 

Wij als koor Frappant willen ons graag goed laten horen  en hebben ons daarom ingeschreven voor deze campagne om microfoons aan te kunnen schaffen. Zo kunnen we bepaalde stemgroepen versterken  zodat alles nog beter gaat klinken. Wilt u dit initiatief steunen, stem dan tussen 9 en 23 oktober op koor Frappant!

 

Hartelijk dank namens bestuur en leden!

20 April 2017

KORENMIDDAG 7 MEI A.S. IN VORSTENBOSCH

Op zondag 7 mei treedt Koor Frappant op in Gemeenschapshuis de Stuik in Vorstenbosch tijdens de korenmiddag die daar gehouden wordt. Het programma begint om 14.00u en Frappant zal optreden om 15.20u. Andere deelnemende koren zijn:

  • Enjoy (Vorstenbosch)

  • Transparant (Schijndel)

  • La Vita (Mariaheide)

  • Noiz (Heesch)

Het belooft een gezellige, muzikale middag te worden. De zaal is voor iedereen vrij toegankelijk. 

3 November 2016

€545,- OPGEHAALD MET RABO CLUBKAS CAMPAGNE

De Rabo Clubkascampagne van Rabobank Oss Bernheze was wederom succesvol voor Koor Frappant. Met een totaal aantal van 109 stemmen, elk ter waarde van 5 euro, heeft het ons €545,- opgeleverd. Met het opgehaalde bedrag kunnen wij er weer voor zorgen dat we er op en top uitzien tijdens onze optredens. Wij zullen het geld besteden aan stropdassen, strikken en corsages. 

17 April 2016

FRAPPANT SCHITTERT TIJDENS 'WHERE THE MUSIC TAKES ME'

Koor Frappant, een speciaal voor de gelegenheid samengesteld combo, dansgroepen X-treme en MiChica en twee nagenoeg uitverkochte zalen. Dit waren op vrijdag 14 en zaterdag 15 april de ingrediënten van twee spetterende avonden in Cultureel Centrum de Stuik tijdens 'Where the Music Takes Me'. Tijdens deze show liet Frappant zich van haar beste kant zien en horen en bracht het koor de toppers van haar repertoire ter gehore, gecombineerd met spel en afgewisseld met dans van de twee eveneens Vorstenbosche dansgroepen. 

FRAPPANT NIEUWS

25 februari 2020

'LOOK AT THE WORLD' afgelast i.v.m. coronavirus

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten om de voorstellingen van The Passion op 3 en 4 april niet door te laten gaan. De voorstellingen zullen worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

25 februari 2020

FRAPPANT PRESENTEERT 'LOOK AT THE WORLD'

Met trots presenteert Koor Frappant 'Look at the World', onze versie van The Passion. Op 3 en 4 april 2020 bent u van harte welkom in de St. Lambertuskerk in Vorstenbosch. Bestel hier nu snel uw kaarten of bij Dagwinkel Vorstenbosch  ..

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now