© 2020 KOOR FRAPPANT VORSTENBOSCH

WIJ ZIJN KOOR FRAPPANT​

WIE?

Koor Frappant is een popkoor en zingt onderverdeeld in vijf stemgroepen popliedjes van alle tijden die lekker in het gehoor liggen. Van Shania Twain's 'Still the One' tot 'Leef' van André Hazes, en alles daartussenin. Ons  koor heeft ongeveer 30 leden, waarvan de helft uit Vorstenbosch komt. Enkele keren per jaar treden we op. Afgelopen jaar waren we  te horen bij Uden Laat Van Zich Horen en bij het korenfestival in de Berchplaets in Berghem. Ook verzorgen we ieder jaar kerstoptredens.

Han van den Heuvel is al meer dan tien jaar dirigent van Frappant en heeft ons koor in die tijd naar een steeds hoger niveau getild.

WANNEER?

Onze repetitie is elke maandagavond in Gemeenschapshuis De Stuik in Vorstenbosch

Wij repeteren van 20.15u tot 21.45u en na afloop buurten wij graag gezellig nog wat na in de foyer van De Stuik onder het genot van een drankje.

DAT KLINKT GOED!

Ben je enthousiast en klinkt zingen bij Koor Frappant je als muziek in de oren, loop dan gerust een keer binnen tijdens onze repetitie. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan even contact op via het contactformulier.

We ontvangen je graag, dus hopelijk zien we je snel!

FRAPPANT NIEUWS

25 februari 2020

'LOOK AT THE WORLD' afgelast i.v.m. coronavirus

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten om de voorstellingen van The Passion op 3 en 4 april niet door te laten gaan. De voorstellingen zullen worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

25 februari 2020

FRAPPANT PRESENTEERT 'LOOK AT THE WORLD'

Met trots presenteert Koor Frappant 'Look at the World', onze versie van The Passion. Op 3 en 4 april 2020 bent u van harte welkom in de St. Lambertuskerk in Vorstenbosch. Bestel hier nu snel uw kaarten of bij Dagwinkel Vorstenbosch  ..

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now